dilluns, 12 de setembre del 2011

Els inicis

M'agradaria, en aquesta primera entrada, fer un petit homenatge a l'ocell que més satisfaccions m'ha donat des que els "empaito" amb la càmera de fotografiar. No és altre que el pit-roig. Si bé és cert que sempre se l'ha anomenat l'amic del jardiner, el grau de confiança amb la gent varia molt d'un individu a un altre. Jo he tingut la sort de trobar un pit-roig d'allò més confiat, i tot i que, naturalment, li va costar un cert temps acostumar-se a la meva presència, es va convertir en un fantàstic col.laborador, que rarament fallava a la cita. A continuació, una petita mostra de les fotos que he pogut fer al llarg dels darrers tres hiverns a aquest simpàtic i agraït ocellet. És curiós observar com, depenent de la incidència de la llum, el seu pitet ataronjat agafa les més diverses tonalitats.  
Si cliqueu damunt les imatges, les veureu a un tamany més gran. Salut!



 


 




  
   

















13 comentaris:

  1. Ostres Roger!!! Quina alegria poder veure a partir d'ara totes les teves fotos juntes. Tinc la sort d'haver-les vist impreses en paper però és clar te les quedes tu, així jo també les tindré. Crec que has encertat molt bé com començar, precisament gràcies a una d'aquestes fotos tant maques em vaig començara a fixar en les teves imatges i ens vam conéixer, desde aleshores va començar una relació d'amistat cada cop més forta que espero segueixi molts anys. Una abraçada company de fatigues.

    ResponElimina
  2. Per cert, a veure si això m'anima a fer alguna entrada al meu blog.

    ResponElimina
  3. Així m'agrada, amb un parell !!!!!!!!!!!!!!!!. Et felicito company, ja tenia jo ganes de veure un bloc teu i sabia que només era qüestió de temps, ara a anar pujant aquestes fotos tan bén parides que fas i a gaudir. Sobre la primera entrada et dire que m'imaginava que estaria dedicada al teu gran amic "El Peti", bon repertori d'imatges a qual millor. Doncs ja saps que aquí tens un altre seguidor.
    Una abraçada i fins ben aviat company .............

    ResponElimina
  4. Boa noite! Eu cheguei no seu espaço através do blog de Javier Albiac. Que prazer enorme passar por aqui e ver tanta beleza compartilhada.
    Você tem um talento imenso para fotografia. Uffff! Muito, muito bonito. Que pássaro charmoso e fotogênico! Não tem como eleger uma fotografia melhor... todas são magníficas.
    Parabéns e felicidades.
    Você ganhou uma nova admiradora.
    Um beijo carinhoso.

    ResponElimina
  5. Hola Sr. Pujol. enhorabuena por el blog y por la entrada, muy buenas todas las imagenes que ha conseguido del petirrojo.
    Un saludo desde Girona

    ResponElimina
  6. Buenas Roger. Preciosa entrada y me alegro de que te hayas lanzado, con las fotos que tienes nos vas a dejar anonadados. Un fuerte abrazo

    ResponElimina
  7. Hola Roger: Enhorabuena por el blog. Ya te tengo fichado para seguirte en tus trabajos.
    Esta entrada esta genial, menuda coleccion de petis. un saludo

    ResponElimina
  8. ROGER també me fet seguidor i podrem vores mes treballs teus,tot un plaer .

    ResponElimina
  9. Quina primera entrada, nen!!! és una passada!!! i totes seran similars??? Doncs planto una cadira, m'assec i no em perdo cap. Apa. I a més, t'enllaço a la meva llista de blogs.
    :-)
    Tot bé?

    ResponElimina
  10. Carai, quina col.lecció de "petis", nen!!
    També t'enllaçaré al meu blog, company. Que no tinc "bicheros" de prop de casa.
    Això dels blogs és una eina molt interessant, i el millor es que cadasqú se'l fa a la seva mida i gust.
    Salut!!

    ResponElimina
  11. Hola Roger. Pocas aves son tan fotogénicas como el petirrojo, para muestra un botón con la bonita serie de él que nos muestras. Enhorabuena por el blog y muchas gracias por enlazarme por cierto Saludos

    ResponElimina
  12. HolaRoger:
    Que buena serie de este simpático pajarillo. Me ha gustado mucho y te doy la bienvenida al mundo del blog con esta primera entrada. Esperemos ver muchas.
    Te voy a añadir a mis blog que sigo.
    Un saludo.

    ResponElimina
  13. Hola Roger, tienes una buena cantidad y variedad de imágenes de Petirrojo por lo que deduzco que no te cansas de fotografiarlo pese a ser bastante común y fácil de hacerlo, lo cual encuentro muy bién pués soy de la opinión que hay gente que presta más atención a los "cromos" que le faltan perdiendo buenas oportunidades de hacer grandes imágenes aunque sea a pajarillos tan comunes como pueda ser un Gorrión .
    Saludos.

    ResponElimina